Contact
Mijn UnitedConsumers€ 490,95

Galaxy S20 FE (4G)

De Samsung S20 FE, oftewel de Samsung Galaxy S20 Fan Edition, is een betaalbaardere variant van de uitstekende S20 serie. Naast de normale S20 FE, heeft Samsung ook een 5G versie uitgebracht! De Galaxy S20 FE (4G) is verkrijgbaar in de kleuren Cloud Navy, Lavender, White, Mint, Oranje en Red. 

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy S20 FE 4G.
vink Oplader.
vink USB-kabel.

S20 FE rood


Samsung Galaxy S20 FE specs

De Galaxy S20 FE heeft een sterke accu, groot beeldscherm én een krachtige processor. De Samsung Galaxy FE is daarom een uitstekend toestel!

Formaat

6,5 inch AMOLED display

Camera

32 megapixel selfiecamera

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Samsung Exynos 990 chip met 8 kernenGalaxy S20 FE: de plus- en minpunten

Hoewel de Samsung Galaxy S20 FE een prima toestel is, wilt u waarschijnlijk graag de plus- en minpunten op een rij hebben. Wij helpen u:

 
Prima prijs.
 
Camera's kunnen beter.
 
Hoge accucapaciteit.
 
Niet 5G ready - bekijk Samsung Galaxy SE 5G!
 
Goed presterende proccesor.
 
Snel opladen niet zo snel als bij andere merken.


Samsung Galaxy S20 FE 4G kopen: met abonnement of als los toestel

Koop de Galaxy S20 FE als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! Bovendien zijn onze smartphones altijd simlockvrij. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy S20 FE. 


Telefoon vergelijken: S20 vs S20 Plus

Bent u benieuwd naar andere Samsung S20 modellen, zoals de Galaxy S20 en de S20 Plus? Bekijk dan wat de belangrijkste verschillen zijn in onze S20 vs S20 Plus vergelijking!

Samsung S20 vs S20 Plus


Alternatieven voor de Samsung Galaxy S20 FE 4G

Sluit de Galaxy S20 FE 4G tóch niet helemaal aan op uw wensen? Dat kan. Wij hebben de beste alternatieven voor de S20 FE 4G voor u op een rij gezet:

Samsung Galaxy S20 FE 5G

Samsung Galaxy S20 FE 5g

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy A54 5G

A54 5G

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 11

iphone 11

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy S20 FE 4G kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy S20 FE 4G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe S20 FE 4G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag