TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

iTunes

iTunes is het programma van Apple waarmee u uw iPhone collectie kunt beheren en kan aanpassen. Het programma is voor Mac en Windows gemaakt om muziek, films en andere content te downloaden.

Met iTunes kunt u digitale muziek en video’s ordenen en afspelen. Helemaal gratis. Dit kunnen gewone mediabestanden zijn die u gedownload heeft, maar ook iTunes aankopen. iTunes is een musthave om uw Apple apparaat te synchroniseren met uw computer of laptop. Zonder iTunes is dit niet mogelijk.

Wat kunt u met iTunes?
Steve Jobs, medeoprichter en topman van Apple, kwam met iTunes op de markt om ‘legaal’ muziek te downloaden. Nooit eerder was iemand dit gelukt. U kunt een nummer of album kopen door naar de sectie ‘muziek’ in de iTunes Store te gaan.

De aangekochte muziek kunt u eenvoudig beluisteren met iTunes. Muziek ordenen doet u door eenafspeellijst te maken.

Films en boeken
Naast muziek kunt u ook films en boeken kopen in iTunes. Om films te kopen drukt u op de knop iTunes store en vervolgens op 'films'. De boeken die u in iTunes koopt kunt u lezen in iBooks. Een prettig programma met een boekenkast waar u uw boeken in kunt ordenen. En of u nu houdt van een spannende thriller, een waargebeurd verhaal of een boek met humor: het aanbod is zeer breed te noemen. U kunt de boeken downloaden bij de knop iTunes, tabblad 'boeken'. Eindeloos leesplezier op uw smartphone of tablet van Apple.

Voordelig GSM abonnement >>

Apps en muziek
Het is ook mogelijk om apps te downloaden, dit kun je doen onder het tabblad 'App Store'. Hier kunt u gemakkelijk apps downloaden maar ook weer verwijderen. En als u dat handig vindt, kunt u alle apps in één keer op uw iPhone zetten.

Daarnaast is het ook mogelijk om muziek te synchroniseren met een Apple apparaat. Dit doet u door het tabblad 'muziek' aan te klikken. Hier kunt u kiezen of u al uw muziek wil synchroniseren of alleen bepaalde afspeellijsten. Tot slot kunt u ook films, tv shows en foto’s synchroniseren.

Lees ook:
Mobiele telefoons vergelijken
Evolutie van de smartphone
Smartphone beveiligen
Apple game apps
 

Actuele GSM aanbiedingen

Toe aan een nieuw abonnement met of zonder nieuwe smartphone? Vergelijk de beste smartphones en duizenden abonnementen.