Contact
Mijn UnitedConsumers€ 1406,95

iPhone 13 Pro Max

Apple bracht in september 2021 de iPhone 13-lijn uit met als absolute uitblinker de iPhone 13 Pro Max. Dit toestel is voorzien van de allerbeste specs van de iPhone 13 Pro, maar dan met een megagroot beeldscherm. En daar houdt het niet op! Wij vertellen u meer over het allerbeste toestel van de iPhone 13-lijn.

Wat zit er in de doos?

vink De iPhone 13 Pro Max
vink USB-kabel
Cross Oplader

iPhone 13 Pro Max


iPhone 13 Pro Max specs

Apple heeft echt uitgepakt met de iPhone 13 Pro Max. Wij zetten de beste iPhone 13 Pro Max specs voor u op een rij:

Formaat

6,7 inch Super Retina XDR OLED-display

Camera

12 MP telelens, groothoek- en ultragroothoekcamera

Netwerk

Lange batterijduur en draadloos- en snelladen 

Processor

A15 Bionic-chip en is beter beveiligd dan ooit tevoren!


Waarom de iPhone 13 Pro Max wel of niet kopen?

Denkt u erover om de iPhone 13 Pro Max te kopen? Dan wilt u waarschijnlijk weten waarom dit toestel juist top, of minder goed is. Want door dit op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent. Wij vertellen u wanneer de iPhone 13 Pro Max kopen wel of geen goed idee is! 

Wanneer past de iPhone 13 Pro Max perfect bij u?

Houdt u heel erg van foto's en video's schieten? En wilt u graag de crème de la crème onder de smartphones in de hand hebben? Dan is de iPhone 13 Pro Max echt iets voor u! Met dit toestel maakt u de mooiste foto's en video's - ook bij weinig licht. De 13 Pro Max is voorzien van Filmmodus. Hiermee kunt u video's maken als een echte pro, waarbij automatisch de focus wordt gelegd op het onderwerp dat prominent in beeld is. Maar het meest unieke hieraan is dat u achteraf de scherptediepte-effect zelf kunt aanpassen.

De Slimme HDR 4-technologie zorgt ervoor dat iedereen in de foto apart wordt bewerkt en goed in beeld komt. Dat is wel zo fijn voor u en uw vrienden! Bovendien is de TrueDepth selfiecamera ook voorzien van alle leuke features die de camera's aan de achterzijde hebben. Denk hierbij aan Fotografische stijlen, Filmmodus, ProRes-video-opnamen, Portretmodus, Dolby Vision HDR-opnamen, Smart HDR 4, Deep Fusion, selfies in Nachtmodus en nog veel meer!

Het beeldscherm van de iPhone 13 Pro Max heeft een refresh-rate van 120 Hz, waardoor het beeld altijd vloeiend loopt. En door de intelligente technologie wordt deze rate aangepast aan wat u doet met uw toestel. Zo houdt u meer batterij over aan het einde van de dag en dat is wel zo fijn! De A15 Bionic-chip is bovendien zo sterk dat de iPhone 13 Pro Max uitstekend is voor gamers. Zeker in combinatie met de snelle refresh-rate en mooie grafische prestaties is gamen superfijn.

Ik wil de iPhone 13 Pro Max kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Is het toestel te groot voor u? Dan kunt u eens kijken naar de iPhone 13 Pro of zelfs de iPhone 13 mini. Wilt u liever wat minder geld uitgeven? Dan zou u eventueel kunnen kijken naar verouderde modellen, zoals de iPhone 12 Pro Max of de iPhone 11 Pro Max. Wilt u liever zelf een kijkje nemen in ons Apple aanbod?  

Bekijk Apple alternatieven


iPhone 13 Pro Max kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de iPhone 13 Pro Max als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

KPN logo

vodafone

 

odido

benDe iPhone 13-lijn

De iPhone 13-lijn bestaat onder andere uit de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Wat zijn de verschillen en de overeenkomsten tussen deze toestellen? Wij zetten het voor u op een rij: 

iPhone 13 mini

iPhone 13 mini

iPhone 13

iPhone 13

Schermdiagonaal
5,4 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Resolutie
2340 x 1080 pixels
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB of 512GB
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel


Voor:
12 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
 

Voor:
12 megapixel

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max

Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,7 inch OLED display
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Resolutie
2778 x 1284 pixels
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB, 512GB of 1T
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB, 512GB of 1T

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel


Alternatieven voor de iPhone 13 Pro Max

Is de iPhone 13 Pro Max toch niet iets voor u? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 

Ik kies toch de iPhone 13 Pro Max 


iPhone 13 Pro Max kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de iPhone 13 Pro Max kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk iPhone 13 Pro Max aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 13 Pro Max met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone 13 Pro Max in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag