€ 149,95
Top

iPhone 6s refurbished

De iPhone 6s refurbished kopen? Dat is interessant voor u en uw portemonnee. Hiermee koopt u namelijk een top-telefoon voor een aantrekkelijk lage prijs. Een iPhone 6s refurbished is verkrijgbaar in de volgende kleuren: spacegrijs, zilver, goud en roségoud.

Wat zit er in de doos?

vink iPhone 6s refurbished
vink Oplader
vink USB-kabel

iPhone 6s Refurbished


Apple iPhone 6s refurbished specs

iPhone 6s refurbished is technisch gezien dik in orde. Het is het eerste model met 3D Touch en ook de behuizing van deze iPhone heeft een flinke upgrade gehad. Het extra stevige aluminium zorgt ervoor dat de iPhone 6s refurbished er niet alleen mooi uit ziet, maar ook zeer krasbestendig is.

Formaat

4,7 inch LCD display

Camera

Twee camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Apple A9 chip met 2 kernen

 


iPhone 6s refurbished: de plus- en minpunten

De iPhone 6s refurbished is een fijn toestel voor iedereen die niet te diep in de buidel wil tasten voor een iPhone. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de iPhone 6s refurbished?

 
4K videokwaliteit.
 
Processor is niet zo snel.
 
Klein en licht toestel.
 
Camerakwaliteit kan beter.
 
Goede accucapaciteit.
 
Interne opslag kan niet uitgebreid worden.


iPhone 6s refurbished kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone 6s refurbished kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw iPhone 6s refurbished. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Apple iPhone 6s refurbished

Bent u niet overtuigd van de iPhone 6s refurbished? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

 

Apple iPhone 6s refurbished kopen: veelgestelde vragen


iPhone 6s refurbished is geen standaard tweedehands iPhone. De iPhone 6s refurbished wordt grondig gecontroleerd voordat deze weer verkocht kan worden. Tijdens zo'n check worden wel meer dan 50 onderdelen gecontroleerd!

Alle kapotte, beschadigde en versleten onderdelen worden meteen vervangen. U kunt een refurbished iPhone 6s dus het beste zien als een totaal nieuw en herboren toestel. En een ander bijkomend voordeel is dat u hier een stuk minder voor betaalt dan voor een nieuwe iPhone 6s.

Er zijn verschillende redenen om voor een tweedehands iPhone 6s te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone 6s is goedkoper dan een nieuwe iPhone 6s

U betaalt minder voor de refurbished 6s, terwijl u wel een volledig opgeknapt toestel ontvangt. De iPhone is immers grondig nagekeken en waar nodig, zijn onderdelen vervangen.

2. Een tweedehands iPhone 6s is beter voor het milieu

Het produceren van één smartphone kost al heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkomt u met de aanschaf van een refurbished iPhone 6s. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een refurbished iPhone 6s een milieuvriendelijker alternatief is dan een nieuwe iPhone.

3. Een refurbished iPhone 6s is simlockvrij

Van een refurbished smartphone weet u zeker dat deze simlockvrij is. U kunt uw refurbished iPhone 6s dus meteen gebruiken met uw huidige simkaart of een Sim Only abonnement afsluiten dat bij u past. Altijd handig dus.

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 6s refurbished met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw iPhone 6s refurbished in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Op alle refurbished toestellen die vanuit UnitedConsumers worden geleverd, heeft u recht op een garantie van 24 maanden. Onder deze garantie vallen de volgende defecten:

  • Problemen met de microfoon/luidspreker
  • Problemen met de wifi- en netwerkverbinding
  • Accu/batterij die snel leegloopt of warm wordt*
  • Touchscreen die gedeeltelijk of niet functioneert
  • Knoppen op het device die niet werken, m.u.v. de touch-ID functionaliteit

Defecten die zijn ontstaan door gebruikers-, val-, stoot- of waterschade, vallen niet binnen onze garantie. 

* Al onze refurbished iPhones een minimale batterijcapaciteit van 85%. Is de batterijcapaciteit binnen de garantietermijn teruggelopen naar minder dan 70%? Dan wordt de batterij kosteloos vervangen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven