Apple iPhone 7 Plus Refurbished
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Lichte cosmetische gebruikssporen
  • Let op: spatwaterdicht
  • In goede technische conditie
  • 5.5 inch Retina Touchscreen
  • Quad-core processor
  • iOS 12
  • Dubbele 12MP Camera
  • Ondersteunt 4G internet

iPhone 7 Plus Refurbished met abonnement

De iPhone 7 Plus is al een tijdje op de markt, maar nog steeds een razendpopulair toestel. Wat ons betreft niet onterecht. De iPhone 7 Plus Refurbished heeft goede hardware en een schappelijke prijs. Een perfect toestel voor iedereen die op zoek is naar een goede refurbished iPhone 7 Plus. Deze smartphone is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished betekent dat het toestel al in gebruik is geweest en opnieuw verkocht wordt. Het lijkt op een tweedehands toestel, maar het is wel degelijk anders.

Een refurbished iPhone 7 Plus wordt grondig gecontroleerd door Apple-specialisten, voordat het toestel opnieuw aangeboden wordt. Gedurende de controle wordt het toestel grondig nagekeken en bij schade of gebreken, worden onderdelen vervangen.

De refurbished iPhone 7 Plus voelt dus eigenlijk weer als nieuw aan en dat is ook precies de bedoeling van een refurbished iPhone. Bovendien is de aanschaf van een refurbished model vele malen voordeliger, dan de aanschaf van een nieuw toestel.

Refurbished iPhone 7 Plus specs

De specificaties van een refurbished iPhone 7 Plus, zijn hetzelfde als de reguliere iPhone 7 Plus. Naast de uitstekende hardware, heeft deze smartphone ook nog eens een goede camera.

De belangrijkste iPhone 7 Plus refurbished specs
 
iOS 12
 
Dubbele 12 megapixel camera achterzijde en 7 megapixel frontcamera
 
Apple Pay
 
5,5 inch LCD Retina HD-display (resolutie 1920 x 1080 pixels)
 
3GB werkgeheugen 
 
Videoresolutie 3840 x 2160 (4K)
 
Vingerafdrukscanner
 
A10 Fusion-chip met 4 kernen
 
Accucapaciteit 2.910 mAh
 
Interne opslag 32GB of 128GB

Dubbele camera aan de achterzijde

De iPhone 7 Plus refurbished heeft een dubbele camera aan de achterzijde, waardoor u mooie foto’s kunt maken. Het toestel is namelijk uitgerust met een groothoeklens en een telelens. Zelfs met weinig licht legt u alles goed vast. Een prima camera voor dagelijks gebruik!

Muziek luisteren met stereo speakers

Ook de speakers van de iPhone 7 Plus komen in tweevoud: met de stereospeakers kunt u genieten van een helder geluid. De luidsprekers produceren twee keer zoveel geluid als hun voorgangers. Met de iPhone 7 Plus refurbished is het mogelijk om draadloos muziek te luisteren door middel van AirPods. Liever muziek luisteren via een headset met bedrading? Dan kan dit via de Lightning-poort.

Een betaalbaar beeldscherm

De resolutie van de iPhone 7 Plus is goed. Hoewel het geen OLED-beeldscherm is, geeft het LCD-scherm de kleuren mooi weer. Op het 5,5 inch beeldscherm wordt content scherp weergegeven en een bijkomend voordeel is dat de accu bij een LCD-scherm langer meegaat. Naast de helderheid en realistische kleuren, biedt de iPhone 7 Plus refurbished ook nog eens kijkcomfort.

Waarom een refurbished iPhone 7 Plus?

Er zijn verschillende redenen om voor een refurbished iPhone 7 Plus te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone 7 Plus is goedkoper dan een nieuwe iPhone 7 Plus

U betaalt minder voor de refurbished iPhone 7 Plus, terwijl u wel een praktisch nieuwe iPhone 7 Plus ontvangt. Het toestel is immers grondig nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen.

2. Een refurbished iPhone 7 Plus is beter voor het milieu

Het produceren van één iPhone kost heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkomt u met de aanschaf van een refurbished iPhone 7 Plus. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een iPhone 7 Plus refurbished aanschaffen een veel milieuvriendelijker alternatief is.

3. Een refurbished iPhone 7 Plus is simlockvrij

Bij een refurbished iPhone 7 Plus heeft u de zekerheid dat deze simlockvrij is. U kunt uw ‘nieuwe’ iPhone 7 Plus refurbished met abonnement meteen gebruiken. U kunt natuurlijk ook een Sim Only abonnement afsluiten dat bij u past.

iPhone 7 Plus refurbished of iPhone 7 refurbished

Naast de iPhone 7 Plus, is de iPhone 7 ook beschikbaar als refurbished model. De modellen beschikken over vergelijkbare hardware. Er zijn daarentegen, naast het formaat, verschillen te vinden in beide toestellen. Wij zetten ze daarom graag voor u op een rijtje.

iPhone 7 Plus refurbished iPhone 7 refurbished
5,5 inch LCD Retina HD-display (resolutie 1920 x 1080 pixels) 4,7 inch LCD Retina HD-display (resolutie 1334 x 750 pixels)
Dubbele 12 megapixel camera achterzijde en 7 megapixel frontcamera 12 megapixel camera achterzijde en 7 megapixel frontcamera
Accucapaciteit 2.910 mAh Accucapaciteit 1.960 mAh
3GB werkgeheugen 2GB werkgeheugen

Alternatieven voor de Apple iPhone 7 Plus Refurbished

Apple iPhone 8 Plus

iphone 8 plus

Bekijk toestel

Apple iPhone 6s Plus

iphone 6s Plus

Bekijk toestel 

Apple iPhone 7

iphone 7

Bekijk toestel