Niet beschikbaar
Top

iPhone 8 kopen

De iPhone 8 heeft goede camera's, een snelle processor en de mogelijkheid om draadloos op te laden. De iPhone 8 is dus van alle gemakken voorzien! Bovendien heeft de iPhone 8 heeft een strak en goed afgewerkt design en is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver, grijs en rood. 

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone 8.
vink Oplader.
vink USB-kabel.
vink Oordopjes.

iPhone 8


Apple iPhone 8 specs

De iPhone 8 wordt beschouwd als een budget smartphone, maar de specificaties doen heel anders vermoeden. De 8 heeft namelijk een goede accucapaciteit, sterke processor én een lekker groot beeldscherm!

Formaat

4,7 inch LCD display

Camera

Twee camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Apple A11 Bionic chip met 6 kerneniPhone 8 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone 8 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe iPhone 8. Wel zo fijn!iPhone 8 serie: de verschillen

Apple heeft naast de iPhone 8, ook de iPhone 8 Plus uitgebracht. Wat zijn de grootste verschillen tussen de modellen uit de iPhone 8-lijn?

iPhone 8

8

iPhone 8 Plus

8 plus

Schermdiagonaal
4,7 inch LCD display
Schermdiagonaal
5,5 inch LCD display
Resolutie
1334 x 750 pixels
Resolutie
1920 x 1080 pixels
Accucapaciteit
1.821 mAh
Accucapaciteit
2.675 mAh

Opslagcapaciteit
64GB of 256GB

Opslagcapaciteit
64GB of 256GB
Camera's

Achter:
12 megapixel


Voor:
7 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
7 megapixel


Alternatieven voor de Apple iPhone 8

Bent u niet overtuigd van de iPhone 8? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Apple iPhone SE (2020)

iPhone SE

Bekijk toestel

 

Apple iPhone XR

XR

Bekijk toestel

 

iPhone XS Refurbished

XS

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 8 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 8 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone 8 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven