Apple iPhone SE
 • 4.0 inch Retina Touchscreen
 • Dual-core processor
 • iOS 12
 • 12MP Camera
 • Vingerscanner
 • Ondersteunt 4G internet

iPhone SE

De iPhone SE is ideaal als u op zoek bent naar een kleiner toestel. Smartphones worden namelijk steeds groter en groter. Wie op zoek is naar een compact toestel, komt al snel uit bij de iPhone SE. De iPhone SE is met zijn 4 inch scherm niet alleen zeer handzaam, maar presteert ook nog eens uitstekend. Met een supersnelle chip en een uitstekende 12 megapixel camera doet de iPhone SE zeker niet onder voor zijn grotere broers. De iPhone SE is verkrijgbaar in de volgende kleuren: zilver, spacegrijs, goud en rose goud.

Apple iPhone SE: plus- en minpunten

 
Scherpe prijs.
 
Klein schermoppervlak.
 
Goede accuduur.
 
Relatief weinig opslagruimte.
 
Handzaam toestel.     

iPhone SE specs

Het design van de iPhone SE kan een tikje klassiek overkomen – deze look stamt immers al uit 2012, hoewel de iPhone SE zelf een veel nieuwer model is. Laat u zich daar echter niet door afschrikken, want deze iPhone scoort bijzonder goed wat betreft zijn specificaties.

De belangrijkste Apple iPhone SE specs
 
iOS 12
 
Geschikt voor Augmented Reality (AR)
 
Touch ID
 
12 megapixel camera achterzijde
 
Snelle A9 chip
 
Video's in Full HD-kwaliteit
 
Live foto's maken
 
1,2 megapixel frontcamera
 
4 inch Retina HD-display    

iPhone SE designkleuren

Een smartphone is lang niet alleen maar functioneel. Met een iPhone mag u immers gezien worden! Daarom brengt Apple zijn smartphones de laatste jaren niet meer enkel in zakelijke kleuren uit, maar wordt er bewust voor leuke design kleurtjes gekozen. En daar zitten de mooiste kleuren tussen, want de iPhone SE is niet alleen verkrijgbaar in spacegrijs en zilver, maar ook in gold en het populaire rose gold.

iPhone SE Rose Gold

Sinds de introductie van de kleur rose goud is deze kleur waanzinnig populair. Het mag dan ook geen verrassing zijn, dat dit ook voor de iPhone SE Rose Gold geldt. Dit is echt zo’n kleur die opvalt en het design van de iPhone SE nog meer benadrukt. Wie op zoek is naar een stijlvolle iPhone SE, zit met de kleur Rose Gold zeker goed. 

iPhone SE Gold

Een beetje glans mag best, moeten ze op de designafdeling van Apple gedacht hebben. Vandaar dat de iPhone SE Gold ook verkrijgbaar is. De warme goudtint zorgt voor een zakelijke uitstraling met een frivool randje. Dit is een serious business iPhone met een vrolijke look.

iPhone SE 32GB

Met een opslagcapaciteit van 32GB beschikt de iPhone SE over voldoende ruimte voor al uw foto’s, video’s, apps en overige bestanden. Bovendien is dit model hiermee ook één van de goedkoopste smartphones in deze klasse. De iPhone SE 32GB presteert uitstekend bij een intensief, dagelijks gebruik.

iPhone SE los toestel

U koopt de iPhone SE als los toestel en simlockvrij bij UnitedConsumers, zodat u de smartphone kunt gebruiken in combinatie met een Sim Only abonnement naar keuze. Ook een dergelijk abonnement sluit u snel een eenvoudig af via UnitedConsumers. Uiteraard leveren wij uw iPhone SE simlockvrij. De voordelen van het kopen van een iPhone SE als los toestel voor u op een rijtje:

 • U weet meteen hoeveel u kwijt bent voor de aanschaf van uw iPhone SE.
 • Een los toestel is uiteindelijk voordeliger dan een abonnement met iPhone SE.
 • U heeft een grote keuze uit verschillende Sim Only abonnementen – qua prijs per maand, maar ook wat bel- en sms-minuten, MB’s en opzegtermijnen betreft.

iPhone SE abonnement

Wie liever een iPhone SE met abonnement aanschaft, kan ook terecht bij UC. Bij een abonnement wordt de iPhone door de mobiele telefoonprovider van uw abonnement geleverd. Houd er hierbij rekening mee, dat een iPhone SE inclusief abonnement vaak niet simlockvrij is. Voordelen van een iPhone SE met abonnement:

 • Voordelige bel- en sms-tarieven
 • Het aantal belminuten en MB’s en de hoeveelheid sms’jes is vaak makkelijk te verhogen
 • U hoeft niet in één keer een groot bedrag op tafel te leggen voor de aanschaf van uw iPhone SE