Contact
Mijn UnitedConsumers€ 409,95

Apple iPhone XR abonnement of los toestel

De iPhone XR biedt het beste van twee werelden: een smartphone met uitstekende specs, tegen een relatief lage prijs! De iPhone XR is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, koraal, geel, blauw en rood.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone XR.
vink USB-kabel.

iPhone XR


Apple iPhone XR specs

De iPhone XR wordt beschouwd als een budget smartphone, maar de specificaties doen heel anders vermoeden. De XR heeft namelijk een goede accucapaciteit, sterke processor én een lekker groot beeldscherm!

Formaat

6,1 inch LCD display

Camera

Twee camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Apple A12 Bionic chip met 6 kernen


iPhone XR: de plus- en minpunten

De iPhone XR is een fijn toestel voor iedereen die niet té diep in de buidel wil tasten voor een nieuwe iPhone. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de iPhone XR?

 
4K videokwaliteit.
 
Geheugen is niet uitbreidbaar. 
 
U kunt betalen met Apple Pay
 
Schermresolutie aan de lage kant.
 
De XR heeft een goede accucapaciteit.
 
LCD beeldscherm in plaats van OLED.


iPhone XR kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone XR kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe iPhone XR. Wel zo fijn!


Overige toestellen uit de iPhone X-lijn

Apple heeft naast de iPhone XR, ook de iPhone X en XS uitgebracht. Misschien past een ander model beter bij u? Wij zetten de overige toestellen voor u naast elkaar:

iPhone X

x

iPhone XS

xs

Schermdiagonaal
5,8 inch OLED display
Schermdiagonaal
5,8 inch OLED display
Resolutie
2436 x 1125 pixels
Resolutie
2436 x 1125 pixels
Accucapaciteit
2.716 mAh

Accucapaciteit
2.658 mAh

Opslagcapaciteit
64GB of 256GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
7 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
7 megapixel


Alternatieven voor de Apple iPhone XR

Bent u niet overtuigd van de iPhone XR? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Apple iPhone 11

iPhone 11

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy S21 5G

s20

Bekijk toestel

 

Apple iPhone SE

SE

Bekijk toestel

 

Apple iPhone XR kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone XR met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone XR in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag