€ 766,95
Top

iPhone XS

Aan de iPhone XS specs is duidelijk te zien dat Apple blijft vernieuwen. De iPhone XS heeft ten opzichte van zijn voorganger (de iPhone X) weer een aantal verbeterde specs gekregen! De iPhone XS is verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, zilver en goud.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone XS.
vink USB kabel.
 

iPhone XS

iPhone XS specs

Innovaties op smartphonegebied kunt u met een gerust hart aan Apple overlaten. De iPhone XS weet vriend en vijand te verrassen met zijn specificaties. Wat het design betreft is er minder veranderd, maar de prestaties van deze smartphone maken dat meer dan goed.

Formaat

5,8 inch edge-to-edge OLED-scherm

Camera

Dubbele 12 megapixel camera

Accu

Sterke Li-lon accu met 2.658 mAh

Processor

Razendsnelle A12 Bionic Chip


Apple iPhone XS: plus- en minpunten

Als u op zoek bent naar een goede, betaalbare iPhone, dan is de iPhone XS iets voor u! Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de iPhone XS?

 
Dubbele camera voor prachtige foto's.
 
Prijzig toestel.
 
Snelle soft- en hardware.
 
Behuizing van glas is kwetsbaar.
 
Hoge accucapaciteit.
 
Muziek kun je enkel draadloos of via Lightning-poort luisteren.

iPhone XS kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone XS kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe iPhone XS.


Overige toestellen uit de iPhone X-lijn

Apple heeft naast de iPhone XS, ook de iPhone X en XR uitgebracht. Het kan zijn dat een ander model misschien beter bij u past? Wij zetten de overige toestellen voor u naast elkaar:

iPhone XR

xr

iPhone X

x

Schermdiagonaal
6,1 inch LCD display
Schermdiagonaal
5,8 inch OLED display
Resolutie
1792 x 828 pixels
Resolutie
2436 x 1125 pixels
Accucapaciteit
2.942 mAh
Accucapaciteit
2.716 mAh

Opslagcapaciteit
64GB, 128GB of 256GB

Opslagcapaciteit
64GB of 256GB
Camera's

Achter:
12 megapixel

Voor:
7 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
7 megapixel

Verschil iPhone XS en XR en X

Twijfelt u tussen de iPhone XS, XR of X? Dan wilt u natuurlijk weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de drie modellen. Om u een handje te helpen, hebben wij deze modellen naast elkaar gezet in onze iPhone XS, XR en X vergelijking!

Verschil iPhone XS, XR en X


Alternatieven voor de Apple iPhone XS

Is de iPhone XS toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Apple iPhone 11

iphone 7

Bekijk toestel

Apple iPhone X

iphone 7

Bekijk toestel

Apple iPhone XR

iphone SE Refurbished

Bekijk toestel

 

Apple iPhone XS kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone XS met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone XS in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven