Apple lanceert Apple Watch

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 8 juli 2015

Na lang wachten is de Apple Watch sinds vandaag 17 juli ook in Nederland verkrijgbaar. De nieuwe gadget van Apple was vanaf 25 april al in verschillende landen te koop. En nu is ook voor Nederland het lange wachten voorbij. U kunt hem bemachtigen in de online Apple Store, fysieke Apple winkels en bij een aantal select Apple Premium Resellers.

Online verkoop Apple Watch in Nederland

 Vanaf 07.01 uur vanochtend kunt u de Apple Watch online bestellen in de Apple Store. Hierbij heeft u de keuze uit alle modellen en kleuren. Dit verschilt per model en is op basis van vraag en beschikbaarheid. De Apple Watch is verkrijgbaar vanaf € 419,- euro.

Over de Apple Watch

De smartwatch van Apple is uitgerust met een touchscreen en digitale kroon waarmee gebruikers kunnen scrollen en zoomen. De Apple Watch communiceert via Bluetooth en WiFi met de iPhone van de drager. Deze moet daarvoor wel een smartphone van Apple hebben

De gebruiker kan met de horloge notificaties ontvangen, oproepen beantwoorden, de mp3-speler bedienen, e-mail berichten lezen en spraakopdrachten laten uitvoeren.

Over Apple

Apple Inc. is een Amerikaanse multinational met het hoofdkantoor in Cupertino, Californië. Opgericht in 1 april 1976 door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. Eind jaren '70 werd Apple bekend door de Apple II, een van de eerste personal computers ter wereld.

Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt onder andere consumentenelektronica, computer software, tablets en smartphones. De meest bekende producten van Apple zijn Mac computers, de iPod mediaspeler, de iPhone smartphone en de iPad tablet. De online diensten van Apple omvatten onder meer de App sore, de iTunes Store en iCloud. De software voor de consument bevat OS X en iOS, de iTunes media browser, de Safari webbrowser en nog veel meer.