10% korting op uw zorgverzekering, ieder jaar opnieuw!

UnitedConsumers is een consumentencollectief. We kopen groot in en het voordeel dat we hiermee krijgen, geven we aan u in de vorm van korting. Zo doen we dat voor al onze producten. Onze goedkope zorgverzekering is daarin niet anders. U krijgt 10% korting op de basispremie, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Aanmelden voor het UnitedConsumers ZorgCollectief is voldoende. Geen gedoe, wel de korting.

Waar komt die korting vandaan?

Omdat we duizenden zorgverzekeringen tegelijk afsluiten, krijgen we korting van VGZ. Zij zijn blij met zoveel nieuwe klanten en u profiteert van 10% korting op uw zorgverzekering.

Is de korting echt geld of spaar ik voor andere producten?

U krijgt korting in geld. Geen spaarpunten of zegels, maar gewoon euro’s op uw bankrekening. De korting wordt iedere maand bijgeschreven in uw UnitedConsumers account.

Waarom krijg ik de korting niet meteen op mijn maandelijkse premie?

Bij UnitedConsumers bepaalt u zelf wanneer u uw korting ontvangt. Vanuit uw persoonlijke account kunt u 24/7 uw bespaartegoed inzien en met één druk op de knop laten uitbetalen. Zo kiest u zelf of u iedere maand de korting ontvangt of opspaart voor uw vakantie.

Hoeveel korting krijg ik eigenlijk?

U krijgt bij het UnitedConsumers ZorgCollectief 10% korting op uw basisverzekering bij VGZ. Dit wordt berekend over de premiegrondslag, een verhoogd eigen risico heeft hier geen invloed op.

Is de korting een welkomstactie? Of geldt deze ieder jaar?

U krijgt ieder jaar opnieuw 10% korting op uw basis zorgverzekering. Als u al deelneemt aan het ZorgCollectief bent u ook volgend jaar zeker van een uitstekende zorgverzekering voor de laagste prijs. Lees ook de veelgestelde vragen.

Andere veelgestelde vragen over de zorgverzekering