Hoe werkt de Kado-Actie?

Als u zich voor 1 januari inschrijft voor een goedkope zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief, kunt u gebruik maken van onze Kado-Actie. In plaats van de 10% korting, kiest u uit één van onze kado's.

Hoe werk de actie?

De Kado-Actie loopt tot 1 januari. Schrijf u dus voor die datum in voor een UnitedConsumers zorgverzekering.

Als deelnemer aan het ZorgCollectief ontvangt u tot 10% korting op de basisverzekering VGZ. Kiest u voor de kado actie, dan kunt u de 10% korting van één of twee jaar basisverzekering inruilen. Voor de grotere kado’s kunt u alleen kiezen als u met meerdere mensen op de polis staat.

Ook bestaande deelnemers mogen weer meedoen!

U bepaalt zelf hoe u van uw korting geniet. Kiest u voor korting in euro’s, dan bepaalt u zelf wanneer u de korting laat uitbetalen. Wij storten het bedrag dan gewoon op uw bankrekening. Heeft u liever een mooi kado, vul dan het deelnameformulier in. Natuurlijk mogen ook bestaande deelnemers meedoen aan deze actie!

Ik wil een groot kado! Maar zit ik dan twee jaar aan jullie vast?

Wij hopen zeker dat u volgend jaar ook weer meedoet met ons ZorgCollectief. Hoe meer deelnemers, hoe groter uw voordelen worden. Maar vast zit u bij ons nooit: mocht u volgend jaar over willen stappen naar een andere zorgverzekering, dan kunt u het resterende bedrag aan korting ook gewoon met ons afrekenen.

Wees er op tijd bij: op = op!

U heeft tot 1 januari de tijd om een UnitedConsumers zorgverzekering af te sluiten. Er geldt wel een op = op waarschuwing. Zeker zijn van het kado van uw keuze? Schrijf u dan vandaag nog in!

Lees ook:
Hoe werkt UniteConsumers