Pensioen en zorgverzekering

Gaat u binnenkort met pensioen, dan verandert er veel voor u. U stopt met werken en u krijgt meer tijd voor uzelf, familie, vrienden en uw hobby’s. Uw pensionering kan ook gevolgen hebben voor uw goedkope zorgverzekering

Zorgverzekering met 10% korting

Via UnitedConsumers krijgt u 10% korting op de basisverzekering van VGZ of een scherpe premie op de Bewuzt zorgverzekering. Ook bij de zorgverzekering van 2019. Uiteraard kunt u ook een passende aanvullende verzekering of tandverzekering afsluiten. Wij zijn een consumentencollectief en iedereen kan zich aanmelden voor ons ZorgCollectief.

Wij geven u gratis advies

Wilt u advies over uw zorgverzekering? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag! Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u gratis terug.

Telefoon 040 255 81 11
E-mail zorg@unitedconsumers.com

Wij bellen u gratis terug voor advies

Ik ben collectief verzekerd via mijn werkgever

Als u een collectieve zorgverzekering via uw werkgever heeft, stopt de collectiviteitskorting wanneer u uit dienst gaat. Als uw werkgever de collectiviteitskorting beëindigt, heeft u de mogelijkheid om de gehele zorgverzekering stop te zetten. 

Om uw zorgverzekering te beëindigen, neemt u contact op met uw huidige verzekeraar. Daarna kunt u zich aanmelden voor een goedkope zorgverzekering van UnitedConsumers. Heeft u al een VGZ zorgverzekering, dan kunt u direct overstappen van zorgverzekering. Uw nieuwe zorgverzekering gaat in op de eerste dag van de volgende maand.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Overwinteren in het buitenland

Brengt u tijdens uw pensioen langere tijd in het buitenland door? Als u korter dan één jaar in het buitenland verblijft, moet u een Nederlandse zorgverzekering hebben. 

Zorg in het buitenland

Vanuit uw basisverzekering wordt spoedeisende zorg in het buitenland vergoed. U krijgt een vergoeding op basis van Nederlandse marktconforme tarieven. Met een aanvullende verzekering, wordt spoedeisende zorg volledig vergoed. 

Let op, veel privéklinieken in het buitenland rekenen met hogere tarieven dan in Nederland. Denkt u gebruik te gaan maken van deze klinieken, dan raden wij u aan om ook een aanvullende verzekering af te sluiten.