Bewuzt Zorg App: gemakkelijk uw nota declareren

Met de Bewuzt Zorg app declareert u makkelijk en snel uw nota's bij Bewuzt. Maak simpelweg een foto van uw nota, controleer hem en verstuur hem gewoon via de app. U krijgt dan binnen 6 dagen uw vergoeding op uw rekening. En daarnaast kunt u in de app ook precies zien hoeveel eigen risico u nog heeft en is uw persoonlijke zorgpas beschikbaar.

Download hier de Bewuzt Zorg app voor iOS of Android:

App Store Google Play

Om gebruik te maken van de app dient u zich eenmalig te registeren met uw DigiD gegevens. Daarna kunt u eenvoudig uw declaraties indienen via de Bewuzt Zorg app.

Wat kunt u met de Bewuzt Zorg app?

vinkje  Makkelijk declareren met een foto of pdf
vinkje  Zorgkostenfactuur inzien en betalen
vinkje  Zorgpas en EHIC altijd bij de hand
vinkje  Stand van eigen risico checken
vinkje  Verstuurde declaraties inzien

Nieuw: u kunt nu ook uw post inzien in de app en uw zorgkostenfacturen betalen met iDEAL.

Mijn Bewuzt

Wilt u wel online uw zorgzaken regelen, maar liever geen app gebruiken? Log dan in bij Mijn Bewuzt op de Bewuzt website. U hoeft hier geen apart account voor aan te maken, deze is automatisch gemaakt op het moment dat u uw zorgverzekering heeft afgesloten. Ook hier logt u eenvoudig in met uw DigiD.

UnitedConsumers ZorgCollectief

UnitedConsumers werkt samen met zorgverzekeraar VGZ en Bewuzt. Via het UnitedConsumers ZorgCollectief profiteert u iedere maand van korting op de VGZ zorgverzekering. Zo houdt u meer over om aan leuke dingen te besteden. U verdient meer.