Top 10 gratis apps: iOS games voor uw iPhone

De beste gratis apps vindt u in de App Store op uw iPhone. Elke dag wordt er weer een nieuw spel aan de collectie iOS games toegevoegd. Lastig kiezen? Wij hebben een top 10 leuke apps samengesteld die de moeite waard zijn om te downloaden. En ze zijn nog gratis ook.

Top 10 gratis iOS games voor uw smartphone
 

Angry Birds

Met een katapult varkens vermorzelen klinkt wat gewelddadig. Toch is Angry Birds een verre van gewelddadig spel. Met een stoet bont gekleurde vogels neemt u wraak op de varkens die uw eieren gestolen hebben. Schiet de vogels af met de katapult, laat ze vermenigvuldigen, versnellen of ontploffen en elimineer zo alle groene varkens.

iOS games: Angry Birds

Temple Run 2

Temple Run 2 is, zoals de naam al doet vermoeden, de opvolger van het populaire spel Temple Run. Het principe is eenvoudig: rennen tot u erbij neervalt. Vermijd obstakels door te springen, te glijden of naar links of rechts te bewegen. Onderweg verzamelt u zoveel mogelijk munten.

Candy Crush Saga

Wie van suiker houdt, houdt van Candy Crush Saga. In dit spel maakt u zoveel mogelijk combinaties van drie of meer dezelfde snoepjes op een raster. Probeer zoveel mogelijk combinaties te maken en verdien de meeste punten.

Farm Heroes Saga

De gezonde variant van Candy Crush Saga is Farm Heroes Saga. Maak zoveel mogelijk combinatie van minstens drie dezelfde gewassen op een raster. Probeer zo te voorkomen dat de wasbeer uw akkers onbruikbaar maakt.

iOS games: Farm Heroes Saga

Ruzzle

Houdt u van woordzoekers? Dan is Ruzzle zeker iets voor u. Speel tegen vrienden en maak in 2 minuten zoveel mogelijk woorden door letters met elkaar te verbinden. Na drie rondes is de persoon met de meeste punten de winnaar van het spel.

Wordfeud

Maak de moeilijkste woorden in Wordfeud, de smartphone versie van Scrabble. Speel tegen vrienden en probeer de meeste punten te verdienen. Dure letters als de Q, X en W, woordverdubbelaars en letterverdubbelaars maken het geheel net iets spannender.

iOS games: Wordfeud

Draw Something

Hoe goed tekent u? Dat test u met Draw Something. Kies uit een lijstje woorden en teken Elvis, een weegschaal of de Titanic. Uw vrienden raden vervolgens wat u getekend heeft. Daarna is het de beurt aan u om te raden wat uw vrienden getekend hebben. Verzamel munten en breid uw kleurencollectie uit om nog mooiere tekeningen te maken.

Cut the Rope

Om Nom, het monstertje van Cut the Rope, is gek op snoepjes. Ze hangen alleen aan touwtjes. Aan u de taak om de touwtjes door te snijden en de snoepjes zo in de mond van Om Nom te laten vallen. In het begin nog doodeenvoudig. Maar al snel wordt het een stuk moeilijker om Om Nom snoepjes te voeren.

iOS games: Cut the Rope

Songpop

Bent u een echte muziekliefhebber? Dan is Songpop de app voor u. Luister naar muziekfragmenten en raad de titel of de artiest sneller dan uw vrienden. De muziek is zeer divers: van rock tot klassiek, van country tot hedendaagse hits en van rap tot latin.

Weet ik veel

Het populaire RTL4 programma Weet ik veel speelt u nu op uw iPhone. Hoe goed is uw algemene kennis? In 50 vragen wordt uw score bepaald. Van wetenschap tot entertainment, van sport tot geschiedenis en van muziek tot topografie. Haalt u een voldoende?

Schaf uw nieuwe iPhone aan

Bent u toe aan een nieuwe iPhone? Bij UnitedConsumers, in het kort UC, vindt u altijd de beste iPhones in combinatie met de goedkoopste abonnementen!

Bekijk de iPhone aanbiedingen >>