De beste gratis apps voor uw smartphone

Met een smartphone kunt u meer dan alleen bellen en sms’en. U kunt er bijvoorbeeld ook mee op internet. Bekijk uw e-mail, zoek informatie op en download de leukste apps. Zo wordt uw smartphone helemaal van uzelf.

Smartphone binnen, gratis apps downloaden

Vrijwel het eerste wat mensen doen zodra ze hun nieuwe smartphone in huis hebben is gratis apps downloaden. Zo wordt hun smartphone een onmisbaar accessoire. Studenten hebben veel aan een app met reisinformatie, een videostreamingsdienst als YouTube en de Appie van Albert Heijn. Zakelijke gebruikers zien meer in apps voor internetbankieren, een appversie van de krant en een uitgebreide agenda app. Welke gratis apps zijn voor u ideaal?

Top tien gratis apps op een rijtje

Via de Google Play Store (voor Android telefoons) of de App Store (voor iPhones) downloadt u alle apps die uw smartphone compleet maken. We kunnen ons voorstellen dat het met zo’n groot aanbod aan smartphone apps moeilijk kiezen is. Natuurlijk kunt u zo veel gratis apps downloaden als u wilt, maar op een gegeven moment is het geheugen van uw smartphone vol. Daarom geven we u de beste apps op een rijtje:

Goedkope smartphone met abonnement

Op zoek naar een smartphone in combinatie met een mobiel abonnement? Bij UnitedConsumers vindt u de beste smartphones in combinatie met de beste abonnementen.

Bekijk het aanbod